PRODUKTER
REFERENCER
DEKOLET
KONTAKT
           
 
 Om Dekolet

 

Dekolet er et firma der i over 25 år har arbejdet på totalløsninger indenfor skiltning. Vi beskæftiger os med stort set alt indenfor skiltefremstilling, både indvendig og udvendig skiltning.
 
Transportable/sammenklappelige udstillingssystemer er vor helt store artikel. Vi er måske en af Danmarks billigste uden at vi på nogen måde går på kompromis med kvaliteten.
 
Vi fremstiller alle dele til pyloner og skilte med og uden lys og samler disse i eget hus og monterer efterfølgende hos kunden.
 
Vi har indkøbt nye maskiner og kan nu klare den stigende efterspørgsel efter disse produkter. Vi fremstiller også på disse maskiner de populære bagrudestreamers i store og små oplag.
 
Vor CNC styrede fræser arbejder stadig på højtryk med ufræsning af logoer til eget brug men også som underleverandør.
 
Tekstiltryk afdelingen løser mange opgaver. Vi sælger bl.a. t-shirts, caps, poloshirts, skjorter, sweatshirts, jakker fra mange forskellige leverandører og påtrykker logo. Vi importerer også selv fra Fjernøsten. Ønsker kunden broderi klarer vi også fremstilling af broderiprogram og efterfølgende broderi på tøjet. Og husk at vi hjælper gerne selvom du har købt tøjet andetsteds.
 
Vi har nu også på lager rigtig mange transportable/sammenklappelige udstillingssystemer. Vi er måske Danmarks billigste idet vi selv importerer - uden mellemled - og uden at vi går på kompromis med kvaliteten. Hos os kan du få en totalpris dvs. inkl alle de dele der medgår til det færdige system - også printet.
 
Andre vigtige salgsartikler er

 
Reklame- og gaveartikler med og uden tryk/gravering
Reversskilte/navneskilte i rigtig mange udgaver
Solfilm til biler eller til bebyggelser
 
Som det ses beskæftiger vi os med mange ting og vi er også klar til at betjene dig - du kan trygt overlade din næste opgave til os.
 
 
Knud Husted
Indehaver

DEKOLET SKILTE - RESENVEJ 74 - 7800 SKIVE - TLF. 97 52 76 00 - FAX .97 52 70 73